Nuoriso- ja opiskelijajärjestöt vaativat toimia järjestäytyneen poliittisen väkivallan kitkemiseksi

23.9.2016
Poliittiset nuoriso- ja opiskelijajärjestöt sekä Allianssi ovat järkyttyneitä Suomen Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa saamiinsa vammoihin menehtyneen nuoren kohtalosta. Järjestöt muistuttavat, että tarvitaan ripeitä toimia järjestäytyneen poliittisen väkivallan kitkemiseksi Suomesta.

Keskustan Opiskelijaliitto: Nuoret mukaan perustuloon!

30.8.2016
Keskustan Opiskelijaliitto (KOL) on pettynyt hallituksen esitykseen rajata alle 25-vuotiaat ulos perustulokokeilusta. Esitys kertoo synkkää kuvaa hallituksen asenteesta nuoria kohtaan. Keskustaopiskelijat ovat innoissaan, että perustulokokeilu vihdoin toteutuu. KOL on kuitenkin huolissaan siitä, että nuorten jäädessä kokeilun ulkopuolelle he jäävät aikanaan myös varsinaisen perustulon ulkopuolelle.

Nuorkeskusta: Hei haloo, UNOHTUIKO NUORISO?

24.8.2016
Keskustanuoret ja Keskustan Opiskelijaliitto vaativat budjettiriihen neuvottelijoita panostamaan nuorten syrjäytymistä ehkäiseviin keinoihin. Nuorten syrjäytymisen kolme näkökulmaa -kannanottosarja toi konkreettisia keinoja, miten syrjäytymistä voi ehkäistä valtion budjettiriihen päätöksissä syyskuussa 2016.

Keskustan nuorisopomot: Ei oppi ojaan kaada mutta tuen puute saattaa

23.8.2016
Keskustanuorten puheenjohtaja Hilkka Kemppi ja Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Anniina Sippola vaativat budjettiriihen neuvottelijoita huomioimaan nuorison hyvinvoinnin ja panostamaan syrjäytymistä ehkäiseviin keinoihin. Kukaan ei saa jäädä yksin - ei erityisesti nyt kun koulutusjärjestelmä ja tulevaisuuden kunta kokevat suuria uudistuksia.

Keskustan nuorisopomot: Nuorisotyöttömyys on otettava vakavasti budjettiriihessä

22.8.2016
Keskustanuorten puheenjohtaja Hilkka Kemppi ja Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Anniina Sippola vaativat hallitusta panostamaan budjettiriihessä nuorten syrjäytymistä ehkäiseviin keinoihin. Nuorisotyöttömyyden kitkemisen tulee olla keskeinen osa työllistämispaketin investointeja.
Edellinen 1 2 3 ... 46 47 48Seuraava

Kimmo Mäkelä: Kansalaisaloitetta kehitettävä

16.9.2016
Kansalaisaloite on merkinnyt suoraa demokratiaa suomalaisessa poliittisessa järjestelmässä. Se on lisännyt ihmisten kiinnostusta päätöksentekoon ja on saanut ihmisiä aktiivisesti kerämään nimiä kansalaisaloitteisiin. Laki kansalaisaloitteista astui voimaan 1.3.2012. Tähän mennessä aloitteita on tehty 533 kappaletta, joista 25:n nimenkeräys on kesken ja 13 on onnistunut saamaan vähintään 50000 nimeä ja päässyt eduskunnan käsiteltäväksi. Yksi kansalaisaloite sukupuolineutraalista avioliittolaista on hyväksytty eduskunnassa 28.11.2014, ja sen on määrä astua voimaan 1.3.2017.

Jaakko Mäki-Petäjä: Minkälainen on tulevaisuuden KOL?

12.8.2016
Usein toisteltu tosiasia on, että puoluetoiminta ja järjestötoiminta ylipäätänsä kiinnostaa entistä vähempää osaa suomalaisista. Patentti- ja rekisterihallituskin on tämän vuoden loppuun mennessä poistamassa yhdistysrekisteristä poikkeuslain turvin 40 000 yhdistystä, joista keskustataustaisia on arviolta 1000-2000 yhdistystä. Rekisteröityjen yhdistysten määrä leijailee jossain 100 000 yhdistyksen paremmalla puolella, joten lakkautettavien yhdistysten osalta mistään pienestä asiasta ei sinänsä ole kysymys.

Linda Brandt: Keskustalaisuus - Aate ja perhe

1.8.2016
Minulta kysytään usein, miksi olen valinnut nimenomaan Keskustan. Tämä kysymys on jo itsessään hämmentävä. Miksi ei Keskustaa? Minulle Keskusta edustaa sivistystä, suvaitsevaisuutta ja välittämistä lähimmäisestä. Se kuvastaa elämistä reaalimaailmassa, talouden ymmärrystä, mutta ihmisyyden mukana kuljettamista. Keskusta-aate kuvastaa perinteiden kunnioitusta, mutta myös lupausta paremmasta tulevaisuudesta, jota me voimme yhdessä rakentaa.
Edellinen 1 2 3 ... 20 21 22Seuraava

 
 
kol_logo_facebook.jpg
join.gif

fanitus.gif

Suomenmaa-logo.jpg

Osallistu


Kerttu.jpg

KOL verkossa

flickr.gif