Nuorkeskusta: Hei haloo, UNOHTUIKO NUORISO?

24.8.2016
Keskustanuoret ja Keskustan Opiskelijaliitto vaativat budjettiriihen neuvottelijoita panostamaan nuorten syrjäytymistä ehkäiseviin keinoihin. Nuorten syrjäytymisen kolme näkökulmaa -kannanottosarja toi konkreettisia keinoja, miten syrjäytymistä voi ehkäistä valtion budjettiriihen päätöksissä syyskuussa 2016.

Keskustan nuorisopomot: Ei oppi ojaan kaada mutta tuen puute saattaa

23.8.2016
Keskustanuorten puheenjohtaja Hilkka Kemppi ja Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Anniina Sippola vaativat budjettiriihen neuvottelijoita huomioimaan nuorison hyvinvoinnin ja panostamaan syrjäytymistä ehkäiseviin keinoihin. Kukaan ei saa jäädä yksin - ei erityisesti nyt kun koulutusjärjestelmä ja tulevaisuuden kunta kokevat suuria uudistuksia.

Keskustan nuorisopomot: Nuorisotyöttömyys on otettava vakavasti budjettiriihessä

22.8.2016
Keskustanuorten puheenjohtaja Hilkka Kemppi ja Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Anniina Sippola vaativat hallitusta panostamaan budjettiriihessä nuorten syrjäytymistä ehkäiseviin keinoihin. Nuorisotyöttömyyden kitkemisen tulee olla keskeinen osa työllistämispaketin investointeja.

Keskustan nuorisopomot: Nuorten radikalisoituminen vaatii budjettiriihen neuvottelijoita reagoimaan

19.8.2016
Keskustanuorten puheenjohtaja Hilkka Kemppi ja Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtaja Anniina Sippola vaativat budjettiriihen neuvottelijoita panostamaan nuorten syrjäytymistä ehkäiseviin keinoihin. Erityistä huomiota tulee kiinnittää väkivaltaisen radikalismin ennaltaehkäisevään kitkemiseen, kuten rauhantyötä tekevien järjestöjen rahoitukseen sekä koulutuksen ja nuorten työllisyyden parantamiseen.

Huominen ilman pelkoa -kampanjan tukijat: Nykylaki riittämätön, koska järjestäytyneeseen rasismiin ei voida puuttua

19.8.2016
Huominen ilman pelkoa - Järjestäytynyt rasismi rikoslakiin -kampanjan tukijat vaativat kansanedustajia toimimaan sen puolesta, että järjestäytynyt rasismi kielletään ja siihen osallistuminen kriminalisoidaan Suomen lainsäädännössä. Järjestöt kannustavat kaikkia suomalaisia allekirjoittamaan kampanjan vetoomuksen asian puolesta.
Edellinen 1 2 3 ... 46 47 48Seuraava

Jaakko Mäki-Petäjä: Minkälainen on tulevaisuuden KOL?

12.8.2016
Usein toisteltu tosiasia on, että puoluetoiminta ja järjestötoiminta ylipäätänsä kiinnostaa entistä vähempää osaa suomalaisista. Patentti- ja rekisterihallituskin on tämän vuoden loppuun mennessä poistamassa yhdistysrekisteristä poikkeuslain turvin 40 000 yhdistystä, joista keskustataustaisia on arviolta 1000-2000 yhdistystä. Rekisteröityjen yhdistysten määrä leijailee jossain 100 000 yhdistyksen paremmalla puolella, joten lakkautettavien yhdistysten osalta mistään pienestä asiasta ei sinänsä ole kysymys.

Linda Brandt: Keskustalaisuus - Aate ja perhe

1.8.2016
Minulta kysytään usein, miksi olen valinnut nimenomaan Keskustan. Tämä kysymys on jo itsessään hämmentävä. Miksi ei Keskustaa? Minulle Keskusta edustaa sivistystä, suvaitsevaisuutta ja välittämistä lähimmäisestä. Se kuvastaa elämistä reaalimaailmassa, talouden ymmärrystä, mutta ihmisyyden mukana kuljettamista. Keskusta-aate kuvastaa perinteiden kunnioitusta, mutta myös lupausta paremmasta tulevaisuudesta, jota me voimme yhdessä rakentaa.

Juho Pulkka: Digitaalisuuden auvoisuus?

11.5.2016
Vaikka minun on ollut mahdollista tehdä merkittävä opinnoistani etänä ja monin osin niin sanotusti diginä, olen jostain kumman syystä aina halunnut raahautua yliopistolle ottamaan oppia – Ja rehellisesti tunnustaen myös viettämään aikaani siellä. Tämänhän korkeakouluopiskelijat parhaiten taitavat: lorvimisen koulussaan kahvikuppi kädessään syventyen filosofiaan. Edellinen kuvaus lienee kuitenkin harhainen?
Edellinen 1 2 3 ... 20 21 22Seuraava

 
 
kol_logo_facebook.jpg
join.gif

fanitus.gif

Suomenmaa-logo.jpg

Osallistu


Kerttu.jpg

KOL verkossa

flickr.gif